Σύντομο μήνυμα

Αγαπητοί φίλοι,

το γραφείο μας και εγώ προσωπικά είμαστε στην διάθεσή σας, πρόθυμοι να συζητήσουμε και να διευθετήσουμε τις φορολογικές σας υποχρεώσεις.

Πάντα με ανθρώπινο πρόσωπο και πάντα υπεύθυνα.

Φακή - Κυριακού Ειρήνη

Ας γνωριστούμε

Είμαστε μια ευέλικτη ομάδα που αποτελείται από φοροτεχνικούς και νομικούς κατόχους πτυχίων ΑΕΙ, ΤΕΙ οικονομικών επιστημών.

Διαθέτουμε μεγάλη εμπειρία στον χώρο, αγάπη για την δουλειά μας και ο στόχος μας είναι η επίλυση κάθε φοροτεχνικού - λογιστικού θέματος που σας απασχολεί.

Η γνώση, η διαρκής ενημέρωση, η ευσυνειδησία, η εχεμύθεια αλλά και η προσαρμογή μας στις νέες τεχνολογίες είναι κάποια από τα γνωρίσματά μας.

Με διαρκή επιμόρφωση και μελέτη εφαρμόζουμε με επιτυχία τις γνώσεις μας με τελικό σκοπό την άριστη και ταχύτατη εξυπηρέτησή σας.

Σε εμάς θα βρείτε τον συνεργάτη που σε κάθε περίπτωση θα αναλάβει τις ιδιαιτερότητες της επιχείρησής σας.

Η τακτική του γραφείου μας είναι τέτοια, ώστε να να δίνει κίνητρα και όλοι οι εργαζόμενοι να προσφέρουν τον καλύτερό τους ευατό στους πελάτες μας.

Μετά την σύντομη ενημέρωσή σας μπορείτε να συνεχίσετε την περιήγησή στο ηλεκτρονικό μας γραφείο και μην διστάστε να επικοινωνήσετε μαζί μας για το θέμα που σας απασχολεί.

Γιατί να μας προτιμήσετε

  • Γιατί η πολύχρονη εμπειρία και οι γνώσεις μας, αποτελούν τα πολύτιμα εργαλεία στην επίλυση των λογιστικών και φορολογικών θεμάτων σας.

  • Γιατί οι τιμές μας είναι απόλυτα λογικές και ιδιαίτερα σε περιόδους κρίσης όπως αυτήν την οποία διανύει η χώρα μας σήμερα. Κατανοούμε απόλυτα τις δυσκολίες, τόσο των απλών φορολογουμένων αλλά και των επιχειρήσεων.

  • Γιατί διαχειριζόμαστε με διαφάνεια, συνέπεια, ταχύτητα και αποτελεσματικότητα τις φορολογικές σας υποθέσεις.

  • Γιατί μπορείτε να μας αναθέσετε κάθε διεκπεραίωση σε Δημόσιους Φορείς όπως ΔΟΥ, ΟΑΕΕ, ΙΚΑ, ΟΑΕΔ, ΣΕΠΕ αποφεύγοντας τις άσκοπες επισκέψεις και εξοικονομώντας χρόνο και χρήμα.

  • Γιατί με την χρήση του Internet, μπορούμε να διαχειριστούμε και φορολογικές υποθέσεις Κατοίκων Εξωτερικού. Με τις νέες ευρέως διαδεδομένες τεχνολογίες του, όπως το Skype και το Email, το γραφείο και οι συνεργάτες μας είναι δίπλα σας. Έτσι αναλαμβάνουμε για εσάς χωρίς την παρουσία σας την διεκπεραίωση των θεμάτων σας.

Τηλ. Αρτέμιδα: +30 (22940) 80314
Τηλ. Άνδρος: +30 (22820) 24214
Λήψη νέων